Velkommen
Restaurant Passebækgård er beliggende i hjertet af et af Nordsjællands smukkeste naturområder. Her fokuserer vi på smage fra det dansk/franske landkøkken. Vi bruger friske lokale råvare, så smagene altid er i højeste kvalitet.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i restauranten. Her på hjemmesiden kan I bl.a. se vores kommende arrangementer.
For bordreservation kan vi kontaktes på:
Tlf. +45 4831 9444
Mail: restaurant@passebaekgaard.dk
Åbningstider
MANDAG LUKKET
Tirsdag til lørdag kl. 10-22
Søndag kl. 10-17
(første søndag i mnd. serveres stegt flæsk ad libitum kl. 17-19)
Menuer
Små retter
Smørrebrød
-
Marineret sild 85,-
med karrysalat, kapers og løg
-
Christiansøpigens sild 99,-
med créme fraiche, kapersbær og løg
-
Æg og håndpillede rejer 105,-
med citron mayo, dild og caviar
-
Pandestegt pankopaneret rødspættefilet 105,-
med med citron mayo, rejer og grønne asparges
-
Dyrlægens natmad 85,-
med leverpostej, saltkød, løg og sky
-
Roastbeef 135,-
med pickles, ristede løg, peberrod og agurkesalat
Klassikere
-
Pariserbøf 165,-
med kapers, løg, hakkede rødbeder, æggeblomme og pickles
-
Stjernekaster 165,-
med 2 stegte rødspættefiletter, thousand Island dressing, rejer, citron, dild og ørredrogn
-
Moules Frites 199,-
med pommes frites og aioli
-
Charcuteri 125,-
med et udvalg af tørrede pølser, skinke, paté, ost, 2 slags pesto og oliven
Salater
Dessert & ost
Snacks
Forretter
Fisk
Hovedretter
Børneretter
Desserter
Arrangementer i restauranten
Stegt flæsk
ad libitum, fra buffet
125 kr. pr. kuvert
Hver den første søndag i måneden
Kl. 17-19
Bordbestilling er nødvendigt på tlf. +45 4831 9444
Påskebuffet / takeaway
Menu 1 – 375 kr. pr. kuvert
Stegt sild i eddike
Karrysild
Fiskefilet
Varmrøget laks
Skidne æg
Lammekølle
Græske frikadeller
Citronfromage
Brieost
Menu 2 – 225 kr. pr. kuvert
Stegt sild i eddike
Marineret sild med karrydressing
Gravad laks med rævesauce
Fiskefilet
Braiseret lammekølle
Skidne æg
Græske frikadeller
Cheesecake
Oste – Havgus & Den Hvide Dame
Tilkøb
Tzatziki – 25 kr.
Coleslaw – 25 kr.
Tomatsalat – 25 kr.
Børnemenu
Kyllingespyd med salat & grøntsagsstænger med dip
3-retters Påskemenu / takeaway
Forret
Tunmousse med rejer, mayonnaise, spæd salat & citron
Hovedret
Braiseret lammekølle og rosastegt lammekrone med sauteret spinat,
jordskokker, svampe, pommes rösti & glace fra retten
Dessert
Lemon pie med coulis
Voksenmenu – 445 kr. pr. kuvert
(Børn under 12 år, halv pris)
3-retters børnemenu
Lille rejecocktail
Kyllingespyd med pommes & salat
Regnbueis med vafler & påskeæg
Børnemenu – 150 kr. pr. kuvert
Afhentning mellem kl. 17-19 alle påskedage (torsdag-mandag)
Bestilles mindst 2 dage før
Bestil på tlf. +45 4831 9444
Den store påskefrokost / takeaway
475 kr. pr. kuvert
Velsmagende hjemmelavede retter
Karrysild med kapers, løg, dild & ½ æg
Stegt sild med marinerede rødløg
Tunmousse med rejer, mayonnaise, spæd salat & citron
Gravad laks med rævesauce & citron
Skidne æg med sennepssauce
Tarteletter med rejer, asparges & citronsauce
Hønsesalat med bacon, karry og purløg
Fiskefrikadeller med selleriremoulade & citron
Frikadeller med rødkål
Lammefrikassé med små sprøde kartofler
2 slags oste med kiks
Brød, smør og fedt medfølger
Afhentning mellem kl. 12-15 alle påskedage (torsdag-mandag)
Bestilles mindst 2 dage før
Bestil på tlf. +45 4831 9444
Påskeplatter hos Passebækgård
350 kr. pr. kuvert
(Børn under 12 år, halv pris)
Platter, serveret á 3 omgange
Marineret sild med æg & hjemmelavet karrysalat
Æg & rejer
Fiskefilet
Fiskefrikadeller
Varmrøget laks fra egen rygeovn
Leverpostej
Høns i asparges
Frikadeller
Braiseret lammekølle
Brød & smør
Desserter
Citronfromage
Frugt
Brie med druer
Bestil bord på tlf. +45 4831 9444
Kan bestilles som take away mod et emballagegebyr på 50 kr.
Skaldyrsaften Passebækgård
625 kr. pr. kuvert
Lørdag den 6. april 2024
kl. 19-22
Bordbestilling er nødvendigt på tlf. +45 4831 9444